TELEFON +381 63 72 63 190
skola.mirjanapetrovic@gmail.com
Škola za Decu

OPIS

Škola crtanja i slikanja je škola za talentovanu decu od 5 godina pa nadalje, koja treba da razvijaju svoju kreativnost od najranijeg uzrasta. Škola je preporučljiva za polaznike koji su spremni da uče ozbiljno i na duže vreme. U školi se uče osnovne likovne tehnike. Program škole je nastao na osnovu umetničnog iskustva predavača.Polaznici od 5 do 10 godina upoznaće se sa osnovnim likovnim tehnikama, kao što su olovka, olovka u boji, voštani pastel, gvaš, tempera, kolaž i tako dalje, preko poetike iz vlastite mašte. Polaznici uzrasta od 11 pa nadalje učiće crtanje po uzoru na prirodu i slobodne kompozicije u osnovnim likovnim tehnikama.

Cena, za mesec dana, iznosi 4.200 dinara sa obezbeđenim materijalom za rad. Za decu predškolskog uzrasta cena je 3.900 dinara. Nastava se održava jednom nedeljno, svake subote i traje 2,5 sata.

Detaljan program rada škole za decu možete pogledati ovde.

UPIS I TRAJANJE

Škola crtanja i slikanja Mirjane Petrović radi tokom cele školske godine. Časovi se održavaju jednom nedeljno i to svake subote, u terminu od 12.30 do 15.00 časova. Nastava traje 2,5 sata. Pohađanje škole može se započeti bilo kada tokom školske godine. Bez obzira kada se upiše, svaki polaznik počinje svoj ciklus učenja iz početka.


MESTO ODRŽAVANJA

Osnovna škola Starina Novak, Kneza Danila 33-37, Beograd - u samom centru grada, iza Poštanske štedionice. (vidi mapu)


Polaznici od 5 do 10 godina upoznaće se sa osnovnim likovnim tehnikama, kao što su olovka, olovka u boji, voštani pastel, gvaš, tempera, kolaž i tako dalje, preko poetike iz vlastite mašte. Polaznici uzrasta od 11 pa nadalje učiće crtanje po uzoru na prirodu i slobodne kompozicije u osnovnim likovnim tehnikama. Časovi su individualni, to jest svaki polaznik ima svoj termin. Predavač je tako potpuno posvećen vama i vašem napretku.


CENA INDIVIDUALNIH ČASOVA

Cena individualnih časova za decu je 50 Eura za četiri dolaska po 2,5 sata.

Za odrasle cena je 60 Eura za četiri dolaska po 3 sata. Za intenzivnije učenje potrebna su najmanje dva termina nedeljno.

Postoji mogućnost nadoknade propuštenog časa u drugom terminu iste nedelje.

Materijal za rad je obezbeđen i uračunat je u ceni. U cenu je uračunato i korigovanje domaćih radova.

Individualni časovi se održavaju u ateljeu.


Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.